Güncel Haberler

Beşiktaş, Cevat Soydaş’da Bursaspor’u Yendi

Tofaş’ın ev sahipliğinde oynanan Cevat Soydaş Turnuvası’nda Beşiktaş Sompo Sigorta, denk rakiplerinden Frutti Extra Bursaspor‘u zor da olsa 79-81’lik skorla yenmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Son bölümde nefesleri kesen bir mücadele izledik. Munford maç topu kadar önemli bir pozisyonda potaya gitmeyi tercih etti fakat Furkan kendisini blokla engelledi. Ardından Ömer Yasir’in serbet atışlarıyla Beşiktaş farkı 3 sayıya çıkardı. Son bölümde 3 sayı savunmasını iyi yapan Beşiktaş, faul yaparak Newman’ı çizgiye gönderdi. Karşılıklı serbest geçen bölümün ardından bitime 8.8 saniye kala fark 3 sayı Beşiktaş lehineyken Bursaspor tam sahadan hücuma çıkmak zorunda kaldı. Son bölümde Bursa çizgiye gidip ilkini soktu ve ikinciyi bilerek kaçırdı. Ama savunma ribaundunu alamadıkları gibi topun da Oğuz’dan çıkmasına engel olamadılar. Böylece skor 81-79 Bursa’nın lehine tescillenmiş oldu.

Beşiktaş’da Isaiah Blackmon 20 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, De’Jon Davis 13 sayı, 3 ribaund ve Ömer Yasir Küçük 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile etkili olan diğer isimler oldular.

Bursaspor cephesinde ise Malik Newman 31 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile harika bir performans sergilerken, Kenny Kadji 15 sayı, 4 ribaund ve Can Mzxim Mutaf 11 sayı, 3 ribaund, 4 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …