Güncel Haberler

Dijon, Nizhny Novgorod’u Yenip Final 8’de Telekom’un Rakibi Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 serisi 3. ve son maçında Dijon, Rus ekibi Nizhny Novgorod‘u 75-67’lik skorla geçerek seriyi de 2-1 ile galibiyetle tamamladı ve Final 8’de temsilcimiz Türk Telekom’un rakibi oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dijon’da Alexandre Chassang 20 sayı, 3 ribaund ve David Holston 20 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile öne çıkan isimler oldular. Chase Simon da 11 sayı ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu.

Rus ekibinde ise Artem Komolov 18 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Anton Astapkovich 13 sayı, 2 asist, 3 top çalma ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …