Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Rakibi Fortitudo, Süper Kupa’yı Cremona Galibiyetiyle Tamamladı

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek temsilcilerimizden Karşıyaka ile aynı grupta yer alan Fortitudo Bologna, İtalya Süper Kupa‘daki son maçında konuk olduğu Cremona‘yı 63-73’lük skorla yendi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu sonuçla 6 maçtan 3 galibiyet alan Fortitudo grubu 3. sırada bitirerek Final Four biletini kapamadı.

Fortitudo’da Todd Withers 15 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Tre’Shaun Fletcher 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Leonardo Tote de 10 sayı, 3 ribaund ile ona galibiyet yolunda destek olan isimler oldular.

Cremona cephesinde ise Daulton Hommes 18 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Giuseppe Poeta 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve T.J. Williams 11 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Alba Berlin, Genç Kanat Oyuncusu Procida ile Anlaştı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden Almanya easyCredit BBL‘nin son şampiyonu Alba Berlin, kanat rotasyonunu genç …