Güncel Haberler

Telekom’un Ardından Fenerbahçe ile Galatasaray da Gloria Cup’dan Çekildiler!

Gloria Cup ilk etabında mücadele eden Ukrayna ekibi Dnipro’nun takımdaki 4 Covid vakası nedeniyle turnuvadan çekilmesinin ardından diğer takımlar turnuvada yer almaya devam etmişlerdi.

10 Eylül Perşembe itibariyle Galatasaray, Tofaş ve Türk Telekom’da da pozitif vakalar çıktığını açıklanmış, ardından Türk Telekom turnuvadan çekildiğini bildirmişti.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Doğa Sigorta da Türk Telekom ile aralarında aldıkları ortak karar ile ardarda açıklamalar yaparak turnuvadan çekildiklerini duyurdular.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama:

Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’da katıldığı Gloria Cup Turnuvası için takımlar genelinde yapılan Covid-19 testlerinde, değerli rakiplerimizin bazı sporcularında pozitif vakalara rastlanmıştır.

Bu durum üzerine turnuva katılımcısı ekipler bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapmıştır. Bu toplantı sonucunda, Galatasaray Doğa Sigorta ve Türk Telekom takımlarıyla alınan ortak karara göre, ekibimiz organizasyonun kalan bölümünde yer almayacaktır.

Takımımız, bugün İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapacağı antrenmanlarla sürdürecektir.

Fenerbahçe Spor Kulünü

Galatasaray’dan yapılan açıklama:

Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımımızın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’da katıldığı Gloria Cup Turnuvası için takımlar genelinde yapılan Covid-19 testlerinde, takımımız ve değerli rakiplerimizin bazı sporcularında pozitif vakalara rastlanmıştır.

Bu durum üzerine turnuva katılımcısı ekipler bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapmıştır. Bu toplantı sonucunda, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom takımlarıyla alınan ortak karara göre, ekibimiz organizasyonun kalan bölümünde yer almayacaktır.

Takımımız, bugün İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını İstanbul’da yapacağı antrenmanlarla sürdürecektir.

Kamuyouna saygıyla duyurulur

Galatasaray Spor Kulübü

Bu gelişmelerin ardından Gloria Cup’da sadece Kızıl Yıldız, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Tofaş kaldılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …