Güncel Haberler

Türk Telekom, Kızıl Yıldız Karşısında Direnemedi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan Gloria Cup turnuvası 2. etabunda FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Türk Telekom, Turkish Airlines Euroleague ekibi Kızıl Yıldız karşısında direnemedi ve 54-83’lük farklı skorla kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kızıl Yıldız’da Dejan Davidovac 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Jordan Loyd 17 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarlarken, Duop Reath ise 13 sayı, 10 ribaund ile onlara destek verdi.

Telekom cephesinde ise Sam Dekker 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Can Korkmaz 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular. Tyler Ennis de 9 sayı, 2 asist ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …