Güncel Haberler

Baskonia, Zorlansa da Daçka ve Telekom’un Rakiplerinden Burgos’u Geçti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden biri olan TD Systems Baskonia, temsilcilerimiz Daçka ve Telekom ile FIBA Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan San Pablo Burgos‘u zaman zaman zorlansa da 91-87’lik skorla geçmeyi bildi.

1.çeyrek: 21-15
2.çeyrek: 45-31
3.çeyrek: 71-52
4.çeyrek: 91-87

Baskonia’da Alec Peters 22 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Tonye Jekiri 15 sayı, 11 ribaund, Luca Vildoza 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Zoran Dragic 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Burgos cephesinde ise Thad McFadden 20 sayı ile en skorer isim olurken, Dejan Kravic 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Alex Barrera, Omar Cook, Xavi Rabaseda, Ken Horton dörtlüsü ise 8’er sayı ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …