Güncel Haberler

Milwaukee, Middleton Eşliğinde Uzatmada Miami’yi Geçip Seriye Tutundu

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 4. maçında Milwaukee Bucks, dişli rakibi Miami Heat‘i uzatma sonunda 118-115’lik skrola geçerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 3-1 yaptı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Normal sürenin bitimine 58.6 saniye kala Herro uzaklardan gönderdiği üçlükle Miami’yi 106-107 öne geçirdi. Ancak sonrasında iki takım da skor üretmekte zorlandı. Bitime 1.9 saniye kala Dragic’in faulü sonrası çizgiye giden DiVincenzo ikide bir yaparak Milwaukee’nin galibiyet şansını elinden aldı. 107-107 berabere olan maçta Miami mola aldıktan sonra bitime 0.6 saniye kala Dragic ile bir üçlük denedi ama sonuç alamayınca maç uzatmaya gitti.

Uzatma bölümünde Middleton ve Herro arasında bir sayı düellosu yaşandı. Ama bitime 2.2 saniye kala Milwaukee 116-115 öndeyken Iguodala’dan Middleton’a faul geldi. Yıldız forvet çizgide hata yapmadı ve 118-115 ile maçın skorunu belirlemiş oldu.

Bucks cephesinde Giannis Antetokounmpo maça fırtına gibi başladı ama 11 dakika sonunda sakatlanarak maça devam edemedi, bu kısa sürede 19 sayı, 4 ribaund ile katkı verdi. Khris Middleton ise 36 sayı, 8 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarı oldu. Brook Lopez 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Eric Bledsoe 14 sayı, 10 ribaund, 6 asist ile ona destek olan isimler oldular.

Heat’de ise Bam Adebayo 26 sayı, 12 ribaund, 8 asist ile en skorer isim olurken, Duncan Robinson 20 sayı (6-12 3sayı), 5 ribaund, 3 asist, Jae Crowder 18 sayı (6-12 3sayı), 5 ribaund, 3 asist ve Jimmy Butler ile Goran Dragic ise 17’şer sayıyla katkı verdiler.

https://www.youtube.com/watch?v=vjHQPOiFRB8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …