Güncel Haberler

Barcelona, Katalan Ligi Finalinde Andorra’ya Kaybetti

Turkish Airlines Euroleague‘in güçlü ekiplerinden Barcelona, hazırlık döneminde oynanan Katalan Ligi’nin finalinde Andorra‘ya 84-85’lik skorla kaybetti.

Son bölümde Abrines bulduğu basketle Barça’yı 84-83 öne geçirdi ancak son topta faul yapılan Perez çizgiden ikide iki ile hatasız dönünce Andorra 84-85 ile kupanın sahibi oldu.

1.çeyrek: 17-15
2.çeyrek: 40-37
3.çeyrek: 60-58
4.çeyrek: 84-85

Andorra’da Jeremy Senglin 18 sayı, Tyson Perez 17 sayı ve Clevin Hannah ile Malik Dime 11’er sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Barça cephesinde ise Nikola Mirotic 28 sayı ile öne çıkarken, Alex Abrines 15 sayı ve Nick Calathes ile Brandon Davies ise 11’er sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …