Güncel Haberler

RESMİ: Nets’in Yeni Koçu Steve Nash Oldu!

NBA‘de koçu olmayan takımlar arasında yer alan Brooklyn Nets, sezon ortasında Kenny Atkinson’ı gönderdikten sonra uzun bir süredir arayışlarını sürdürüyordu.

Listesinde Mark Jackson, Jeff Van Gundy, Tyrone Lue ve George Popovich gibi önemli isimler de bulunan Nets, sürpriz bir isimle, Steve Nash ile anlaştığını duyurdu.

18 sezonluk NBA kariyeri boyunca Dallas Mavericks, Phoenix Suns ve Los Angeles Lakers formaları ile sergilediği performansla NBA’in en iyi guardları arasında gösterilen 46 yaşındaki eski oyun kurucu Nets’in koçluk görevini 4 yıl boyunca üstlenecek yeni kontratına göre.

Nash, 2002-2012 yılları arasında 8 kez All-Star seçilip 2 kez MVP ödülüne layık görülmüştü.

Kanadalı eski yıldız Nets ile ilk başantrenörlük tecrübesini edinecek. Daha önce Kanada milli takımında genel menajerlik ve danışmanlık rollerinde görev almış, ayrıca Golden State Warriors’da da danışmanlık yapmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …