Güncel Haberler

Miami, Milwaukee’yi Bir Kez Daha Devirdi!

Doğu Konferansı yarı final serisi ikinci maçında Miami Heat, güçlü rakibi Milwaukee Bucks‘ı bu kez 116-114’lük skorla geçerek seride 2-0 öne geçti ve büyük bir avantaj yakaladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 8.5 saniye kala Lopez’in turnuvası ile Bucks farkı 2 sayıya indirdi (113-111). Sonrasında DiVincenzo’nun faulü ile Butler çizgiye gitti ve ikide bir ile dönünce skor 114-111 oldu Heat lehine. Bitime 4.3 saniye kala Dragic Middleton’a yay gerisinde faul yaptı. Tecrübeli oyuncu üçte üç yaptı ve skor 114-114 olarak eşitlendi. Butler son saniyede şut girişiminde bulundu ama Giannis’in faulüne maruz kaldı. Butler çizgide hata yapmayınca skor 116-114 oldu ve Bucks’ın hücum süresi kalmadığı için skor bu şekilde tescillenmiş oldu.

Heat’de Goran Dragic 23 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Tyler Herro 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Jae Crowder 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Bam Adebayo 15 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 29 sayı, 14 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Khris Middleton 23 sayı, 6 ribaund, 8 asist, Brook Lopez 16 sayı, 7 ribaund ve Eric Bledsoe 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=KiYlKuLTewA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …