Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Yer Alacağı FIBA Europe Cup Ocak’ta Başlayacak

FIBA yönetimi yaptığı toplantının ardından organizasyonların başlangıç tarihlerini erteleme kararı aldı. Bununla birlikte Beşiktaş Sompo Sigorta‘nın ülkemizi temsil edeceği FIBA Europe Cup‘ın da yeni başlangıç tarihi 6 Ocak 2021 olarak belirlendi.

FIBA Europe Cup’da 6 grupta toplam 4 takım ve 1 grupta ise 3 takım mücadele edecek, ilk 2 takım üst tura çıkacaklar. Sonrasında 2 maç üzerinden deplasmanlı eleme turu oynanacak Top 16 bölümünde, iki maçın toplamında en çok skor üreten takımlar Final 8 turnuvasına katılmaya hak kazanacaklar.

Yapılan açıklamada Covid-19 pandemi tehditinin henüz ortadan kalkmadığı vurgulandı ve şartlar izin verirse belirlenen program aksamadan devam edeceği belirtildi. Ayrıca FIBA yönetimi, tıpkı Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde yapacağı gibi organizasyonun bir fanusta, tek bir şehirde oynanması konusunda değerlendirmelerin devam ettiğini, kararın bir sonraki yönetim toplantısında, Ekim ayında tekrar gündeme gelebileceğini belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …