Güncel Haberler

Denver, Utah’ı Yenerek Seriyi 7. Maça Taşıdı!

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Denver Nuggets, rakibi Utah Jazz‘ı 119-107’lik skorla geçerek seride 3-3 eşitliği sağladı.

Serinin 7. ve son maçını kazanan takım yarı finalde Clippers’ın rakibi olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’da Jamal Murray 50 sayı (9-12 3sayı), 5 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, adını da tarihe yazdırdı ve Jordan’dan (1993) bu yana ilk kez bir play-off serisinde 3 maç üst üste 40 ve üzeri sayı buldu ki Majesteleri bunu 4 kez üst üste gerçekleştirmişti. Nikola Jokic 22 sayı, 4 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ve Jerami Grant de 18 sayı (4-7 3sayı), 2 blok ile ona eşlik eden diğer isimler oldular galibiyet yolunda.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 44 sayı (9-13 3sayı), 6 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Mike Conley 21 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Rudy Gobert 11 sayı, 11 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=-FMh3hZsvJ8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …