Güncel Haberler

Lakers, Davis ve Lebron’dan Gelen 79 Sayı ile Portland’ı Geçip Yarı Finale Çıktı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 5. maçında Los Angeles Lakers, süper yıldızı Lillard’dan yoksun olan Portland Trail Blazers‘ı Davis-Lebron ikilisinden gelen 79 sayı eşliğinde 122-131’lik skorla geçti.

Bu sonuçla seriyi de 4-1 ile geçen Lakers, yarı finale yükseldi ve rakibi olacak Thunder-Rockets serisinin galibini beklemeye başladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Anthony Davis 43 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Lebron James de 36 sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-boudle performansı sergiledi. Kendavious Caldwell-Pope da onlara 14 sayı, 5 asist, 3 top çalma ile eşlik etti.

Lillard’dan yoksun olan Blazers cephesinde ise C.J. McCollum 36 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Carmelo Anthony 27 sayı, 7 ribaund, Jusuf Nurkic 16 sayı, 10 ribaund, 6 asist, 5 top çalma ve Gary Trent 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=5u629r4B7R4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …