Güncel Haberler

Houston, Oklahoma’yı Ezdi Geçti!

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Houston Rockets, dişli rakibi Oklahoma City Thunder‘ı bu kez ezdi geçti. 80-114’lük net bir skorla kazanan Rockets, seride de 3-2 ile büyük bir avantaj sağlamış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

3.çeyreğin ilk 3 dakikası geride kalırken perdeleme esnasında çarpışan P.J. Tucker ile Dennis Schröder, tartışmayı uzatıp fiziksel temasa geçince birlikte oyundan atıldılar.

Rockets’da James Harden 31 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Robert Covington 22 sayı (6-11 3sayı), 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Eric Gordon 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular. Sakatlıktan dönen, seride ilk kez forma giyen Russell Westbrook ise 24 dakika sahada kalırken 7 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile katkı verdi.

Thunder cephesinde oyundan atılana kadar Dennis Schröder 19 sayı ile öne çıkarken, Chris Paul 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Steven Adams 12 sayı, 14 ribaund ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=b4TgJ-k0Ups

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …