Güncel Haberler

NBA Oyuncuları Sezona Devam Etme Kararı Verdiler!

ABD’de son aylarda üst üste yaşanan ırkçılık ve polis şiddeti olaylarını protesto etmek üzere NBA play-off maçlarında Milwaukee Bucks‘ın başlattığı boykon son buldu.

ESPN’in haberine göre oyuncular arasında yapılan toplantı sonrası ortak karar ile play-off’lara devam dediler.

Orlando fanusunda devam eden play-off serisinde 3-1 önde olan Milwaukee Bucks, beşinci maçta Orlando Magic karşısına çıkmayarak geçtiğimiz günlerde Wisconsin’de polisler tarafından polisler tarafından arkasından defalarca kez silahla vurulan Afroamerikalı vatandaş Jacob Blake’in yanında durmuşlardı.

Magic takımının da sahadan çekilmesi ile NBA yönetimi tüm play-off serilerindeki 5. maçları erteleme kararı aldı. Bu kararın ardından da NBA’de sezonun devam edip etmeyeceği merak konusu haline geldi ki oyuncuların bir kısmının, başta Leonard ve Lebron’un sert tepkileri de belirsizlik ortamı yaratmıştı.

Ancak yine ESPN’in haberine göre fanusta yer alan takımların tüm oyuncularının yaptıkları görüşmeler sonucu ortak karar ile sezona devam denildi.

27 Ağustos Perşembe ve 28 Ağustos Cuma programında yer alan maçlar oynanmayacak ve play-off programına 29 Ağustos Cumartesi oynanacak maçlarla devam edilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …