Güncel Haberler

Doncic, Shaq’a Avrupa’daki Tribünleri Anlattı

Luka Doncic, NBA‘e en hazır gelmiş çaylaklardan birisiydi ki Euroleague’de edindiği tecrübeler nedeniyle ona çaylak demek zaten haksızlıktı.

İkinci senesinde NBA’in elit oyuncuları arasında gösterilen Dallas Mavericks‘in genç yıldızı Avrupa’daki deneyiminin NBA play-off’larında kendisine nasıl yardımcı olduğunu Shaquille O’Neal’in Inside the NBA programında şöyle anlattı:

Özellikle Türkiye, Yunanistan ve Sırbistan’da gerçekten zorlu tribünler var. Bu üç ülkenin taraftarlarının önünde oynamak gerçekten zordu. O kadar yüksek sesle tezahürat yapıyorlar ki takım arkadaşınızı duyamıyorsunuz. Takım arkadaşınıza, koçunuza güvenmek ve diğer herkese karşı gitmek zorundasınız. Evet, bundan dersler çıkardım.

Doncic, Ocak ayı sonunda hayatını kaybeden Kobe Bryant ile kısa görüşmesinden de bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

Slovence kötü sözler söylüyordu ve harika bir andı. Kobe ile buluştuğum günü asla unutmayacağım. Hayranlıkla izlediğim oyunculardan biriydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …