Güncel Haberler

ŞOK: Milwaukee, Orlando Karşısındaki Serinin 5. Maçına Çıkmadı! (Diğer Maçlar da Ertelendi)

NBA‘de tarihi bir ana tanıklık ettik!

Doğu Konferansı play-off çeyrek final serisi 5. maçında Milwaukee Bucks‘lı oyuncular Orlando Magic karşısında oynanması gereken maça çıkmadılar.

Elbette bunun sebebi geçtiğimiz günlerde Wisconsin’de (Milwaukee şehrinin bağlı bulunduğu eyalet) polis tarafından çokça kez ateş edilerek ağır yaralanan Jakob Blake’in anısına boykotta bulunmaktı. Milwaukee’li oyuncular soyunma odasından hiç çıkmadılar, Magicli oyuncular ise ısınmaya çıktılar ama maçın başlamasına 4 dakika kala içeri, soyunma odalarına girdiler.

NBA tarihinde ilk kez gerçekleşen bu protesto üzerine NBA yönetimi ve NBPA (Oyuncular Birliği) hızlıca, oyuncuları destekler nitelikte bir karar aldı ve 27 Ağustos gecesi ile 28 Ağustos’a bağlanan saatlerde oynanacak olan 3 maçı, Milwaukee-Orlando, Oklahoma-Houston, Lakers-Portland karşılaşmalarını, sonradan belirlenecek bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …