Güncel Haberler

Pablo Laso, Doncic Hakkında: “Herkes A Takıma İlk Çıktığında Ondan Şüphe Ediyordu.”

NBA play-off’larında sergilediği performansla herkesin bir kez daha dikkatini çeken Luka Doncic‘i en iyi tanıyan isimlerden birisi kuşkusuz Real Madrid‘deki eski koçu Pablo Laso.

Doncic’in performansından hiç bir zaman şüphe duymadığını dile getiren İspanyol koç, onun dünyanın en büyük yıldızlarından birisi olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini de belirtti.

Yıldız oyuncunun gösterdiği hızlı gelişimi bir kez daha vurgulayan koç Laso, bu sürecin onu hiç şaşırtmadığını da belirtti:

Real Madrid‘e geldiği ilk günden itibaren onun özel bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Bir oyuncu olarak gösterdiği gelişimi durdurmak neredeyse imkansız. İnsanlar A Takıma çıktığında ve NBA’e giderken Doncic’ten şüphe ediyordu. Ancak onun nasıl bir oyuncu olduğunu bilen kişiler yapabileceklerinden asla şüphe duymuyordu.

Eurohoops

Eski oyuncusunun Clippers – Dallas Mavericks serisinin 4. maçında ortaya koyduğu 43 sayı, 17 ribaund, 13 asistlik tarihi performansı artı son saniyede gönderdiği maç kazandıran basket hakkında da konuşan Laso, şu ifadeleri kullandı:

Pazar günkü maçın son saniyesinde attığı basket neredeyse tüm Dünya’da gündem oldu. Doncic, Dünyanın en iyi basketbolcularından birisi olma yolunda hızla ilerliyor ve biz onun ilerleyen dönemlerde beklediğimiz oyuncu olmaya devam edecek olmasından dolayı çok mutluyuz.

Eurohoops
Unutanlar için gelsin… Doncic’in henüz 16 yaşındayken Real Madrid A takımında ilk kez süre aldığı maçta, top ilk eline değdiğinde yaptıkları:
Bu da Doncic’in Clippers serisinin 4. maçında sergilediği tarihi performans:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …