Güncel Haberler

CSKA Moskova İlk Hazırlık Maçını Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague‘in şampiyonluk adaylarından CSKA Moskova, 2020-21 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk maçına çıktı.

Coronayı atlatsa da henüz takıma katılmayan koç Itoudis’in yokluğunda yardımcı koç Pistiolis’in yönetiminde sahaya çıkan 2019 Euroleague şampiyonu, kendisi gibi bir Rus takımı olan zayof rakibi Runa Basket karşısında 102-67’lik skorla net bir galibiyete imza attı.

CSKA’da takımın yeni yıldızlarından Nikola Milutinov 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Mike James 17 sayı, Tornike Shengelia 14 sayı ve sakatlık sonrası hazır bir görüntü çizen Will Clyburn 9 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Runa cephesinde ise Alexey Kurtsevich 13 sayı ile maçı tamamladı.

Maçın hemen öncesinde Mayıs ayında covid nedeniyle hayatını kaybeden CSKA kulüp doktoru Roman Abzhelilov için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …