Güncel Haberler

Clippers, Dallas’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 5. maçında Los Angeles Clippers, serinin en iyi maçını oynayarak eksik Dallas Mavericks‘i 111-154’lük skorla ezdi geçti. Bu sonuçla Clippers seride eşitliği bozarak 3-2 öne geçmeyi de başardı.

Dallas koçu Rick Carlislie 3. çeyreğin bitimine kalan 7 dakika kala hakemlere yaptığı aşırı itirazdan dolayı, iki teknik faul alarak oyundan atıldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da serinin en iyi maçını oynayan, ölü toprağını üstünden atan Paul George 35 sayı (4-8 3sayı), 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Kawhi Leonard 32 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Montrezl Harrell 19 sayı, 11 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Porzingis’den yoksun olan Dallas cephesinde ise Luka Doncic 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Tim Hardaway Jr. 19 sayı, 3 asist ve Trey Burke 15 sayı, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular ama pek başarılı olamadılar.

https://www.youtube.com/watch?v=aQr9pZFxBsA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …