Güncel Haberler

RESMİ: Buducnost 2 Transferi Birden Açıkladı

Yeni sezonda yine 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Buducnost, kadrosunu iki Amerikalı oyuncu ile güçlendirdi.

Geride bıraktığımız sezon Obradoiro forması izlediğimiz Fletcher Magee ve NCAA‘de South Dakota forması giymiş olan çaylak Tyler Hagedorn ile yeni sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

1.93 metre boyunda olan kombo guard Magee, Liga Endesa’da 23 maçta ortalama 22.3 dakika süre alırken 11.3 sayı, %35.0 3sayı, 1.7 ribaund, 1.1 asist ile katkı vermişti. NCAA’deki kariyerinin ardından Avrupa’da geçirdiği çaylak sezonunda iyi işler çıkarmıştı. Magee, özel bir şutör ve daha önce Buducnost forması giymiş olan Bamforth gibi bir kariyere sahip olabilir Avrupa’da. Dribbling üstünden kendi şutunu yaratabiliyor ve imkansız diyebileceğimiz üçlükleri yüksek yüzde ile isabete çevirebiliyor.

2.08 metre boyunda olan 23 yaşındaki genç uzun Hagedorn, South Dakota’daki son sezonunda 32 maçta ortalama 29.8 dakika süre alırken 18.1 sayı, %51.4 3sayı, 6.9 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Hagedorn, dış şut tehditi bulunan ve topu güvenli şekilde yere vurabilen modern bir uzun, hem 4 hem de 5 numarada görev alabilecek özelliklere sahip. İkili oyunlarda dışa açılarak gönderdiği üçlükler, ceza üçlükleri ve penetre üstünden bulduğu sayılarla Avrupa’ya adapte olduktan sonra iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorum ki ribaundlar ve saha görüşü konusunda da potansiyeli yüksek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Adem Bona, NCAA’de Kendi Konferansında Yılın Savunmacısı Seçildi!

NCAA‘de ülkemizi UCLA forması ile temsil eden Adem Bona, sergilediği başarılı peformansları önemli bir ödülle …

Bir Yorum

  1. Bizimkiler dışında herkes kadrosunu güçlendirmek için elinden gelen gayreti göstermekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir