Güncel Haberler

Euroleague’de Genç Bir Hakemimiz Düdük Çalacak!

Turkish Airlines Euroleague tarafından 21-23 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenen seminere katılan A klasmanı hakemlerimizden Hüseyin Çelik, 2020-21 sezonu ile birlikte artık Euroleague sahnesinde düdük çalmaya başlayacak.

Yeni sezonda 70 hakemin görev yapacağı Euroleague organizasyonunda listeye eklenen 6 yeni hakemden biri oldu Çelik.

1 Mayıs 1994’de Gaziantep’te doğan Hüseyin Çelik, 2012-13 sezonunda hakemliğe başladı ve geride bıraktığımız sezon, A klasmanı hakemliğine yükselme başarısı göstermişti.

Geride bıraktığımız 2019-20 sezonunda 23 haftada 12 maçta görev alırken, tamamında 2. Yardımcı Hakem olarak atanmıştı.

Ayrıca sitemizin hakem hocası Suat Yahyabeyoğlu’nun her hafta yayınladığı HAFTANIN HAKEM DEĞERLENDİRMESİ isimli analizlerin hiç birinde geçer not alamamıştı…

Genç hakemimizin uzmanlık dalı ise Badminton Antrenörlüğü…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …