Güncel Haberler

Clippers, Dallas’ı Bir Kez Daha Yendi (Doncic Sakatlandı)

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Los Angeles Clippers, dişli rakibi Dallas Mavericks‘i 130-122’lik skorla geçerek seride 2-1 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’ın Sloven yıldızı Luka Doncic, 3.çeyreğin bitimine 4 dakika kala aşağıdaki pozisyonda sol ayak bileğinden sakatlandı ve soyunma odasına gitti, 3. çeyrekte geri dönmedi. Son çeyreğe başlayan Doncic 3 dakika oyunda kalabildi ve sonrasında sekerek kenara gelerek maçı tamamlamış oldu.

Clippers’da Kawhi Leonard 36 sayı, 9 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Landry Shamet 18 sayı, 3 ribaund, Ivica Zubac 15 sayı, 6 ribaund ve Marcus Morris 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile diğer etkili isimler olduar.

Dallas’da Kristaps Porzingis 34 sayı, 13 ribaund ile etkili olurken, Tim Hardaway Jr. 22 sayı, 6 ribaund, 2 asist, ve Seth Curry 22 sayı, 3 asist ile katkı verdi. Sakatlığı nedeniyle sadece 29 dakika süre alabilen Doncic 13 sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-double yapmayı başardı.

https://www.youtube.com/watch?v=qaIr7OJxJg8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …