Güncel Haberler

Dallas, Doncic’in Rekoru Eşliğinde Clippers’a Kolay Lokma Olmadığını Gösterdi!

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 2. maçında 0-1 geride olan Dallas Mavericks, güçlü rakibi Los Angeles Clippers karşısında Doncic liderliğinde etkili bir oyun oynadı ve 127-114 gibi net bir skorla kazanarak seride 1-1 eşitliği sağladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’da Luka Doncic 28 sayı (4-7 3sayı), 8 ribaund, 7 asist ile takımını sırtlayan isim oldu. Serinin ilk maçında da 42 sayı üreten Sloven yıldız, 2 maçta toplam 70 sayıya ulaştı ve bir play-off serisinin ilk 2 maçında en çok sayı üreten oyuncu olarak NBA tarihine adını yazdırdı. Bu rekor daha önce 70 ile efsane isimlerden Kareem Abdul-Jabbar’a aitti.

Dallas’da galibiyet yolunda Doncic’e eşlik eden diğer isimler ise şöyleydi: Kristaps Porzingis 23 sayı, 7 ribaund, Tim Hardaway Jr. 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Trey Burke 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Seth Curry 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist.

Clippers cephesinde ise Kawhi Leonard 35 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile en etkili isim olurken, kenardan gelen Lou Williams 23 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Paul George 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Marcus Morris 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=m0NZOkRW4_M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …