Güncel Haberler

Boston, Philadelphia’yı Yine Rahat Geçti (Furkan 3 sayı)

NBA Doğu Konferansı play-off çeyrek final serisi 2. maçında seride 1-0 önde olan Boston Celtics, rakibi Philadelphia 76ers karşısında 101-128’lik skorla yine rahat bir galibiyet alarak seride 2-0 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hayward’dan yoksun olan Boston’da Jayson Tatum 33 sayı (8-12 3sayı), 5 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Kemba Walker 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Jaylen Brown 20 sayı, 5 ribaund ile ona eşlik eden isimler oldular galibiyet yolunda.

Simmons’ın forma giyemediği 76ers cephesinde ise Joel Embiid 34 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Josh Richardson 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Shake Milton 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Tobias Harris 13 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. 16 dakika sahada kalan milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 0-3 isabet ve 3-5 serbest atışla 3 sayı üretip istatistiklerine 1 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma ekledi.

https://www.youtube.com/watch?v=brtUmU3-42o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …