Güncel Haberler

Clippers, İlk Maçta Dallas Engelini Geçti (Porzingis Atıldı)

NBA‘in şampiyonluk favorilerinden biri olan Los Angeles Clippers, Batı Konferansı play-off ilk tur serisi birinci maçında dişli rakibi Dallas Mavericks‘i 110-118’lik skorla geçerek seride 1-0 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

3. çeyreğin ilk 3 dakikası geride kalmışken Morris’in Doncic’in penetresini faulle durdurması ve düdüğün ardından da hareketini sürdürmesi Sloven yıldızı sinirlendirdi. İkili arasında fiziksel temas başladı yumuşak da olsa ve sözlü atışmalar başladı. Bunun üzerine Kristaps Porzingis sert bir şekilde araya girerek Morris’i itti ve ardından diskalifiye edilerek oyun dışında kaldı.

Clippers’da Kawhi Leonard 29 sayı, 12 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ve Paul George 27 sayı (4-11 3sayı), 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile beklendiği gibi takımlarını sırtlarlarken, Marcus Morris de 19 sayı, 6 ribaund, 4 top çalma ile onlara destek olan isim oldu.

Dallas cephesinde ise Luka Doncic‘in 42 sayı, 7 ribaund, 9 asist, 3 top çalmalalık nefis performansı takımını ayakta tutmaya yetmedi. Tim Hardaway Jr. 18 sayı (4-11 3sayı), 6 ribaund, atılana kadar 20 dakika sahada kalan Kristaps Porzingis de 14 sayı, 6 ribaund ile ona destek olmaya çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=EUSOnc3HrE8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …