Güncel Haberler

Boston, Philadelphia Karşısında Hata Yapmadı (Furkan 0 sayı)

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur serisi birinci maçında Boston Celtics, rakibi Philadelphia 76ers‘ın skora ortak olmasına izin vermedi ve 101-109 ile kazanarak seriye 1-0 önde başladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da Jayson Tatum 32 sayı, 13 ribaund, 3 blok ile en skorer isim olurken, Jaylon Brown 29 sayı (5-8 3sayı), 6 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Kemba Walker 19 sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Simmons’ın forma giyemediği 76ers cephesinde ise Joel Embiid 26 sayı, 16 ribaund, 2 top çalma ile takımını ayakta tutmaya çalışırken, Josh Rİchardson 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Alec Burks 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile ona destek olmaya çalıştılar. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz sadece 7 dakika sahada kalırken hiç top kullanmadı, 1 ribaund alabildi.

https://www.youtube.com/watch?v=vyrf8Y6UkUI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …