Güncel Haberler

RESMİ: Daçka ve Telekom’un Rakibi Jerusalem’den Önemli Bir Forvet Takviyesi Geldi!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin güçlü favorilerinden biri olan ve C grubunda iki temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen ve Türk Telekom ile rakip olacak Hapoel Jerusalem, forvet rotasyonuna önemli bir takviye yaptığını açıkladı.

Bu sezon Astana forması ile izlediğimiz Malcolm Hill ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, sezon iptal olana kadar VTB Ligi’nde 18 maçta ortalama 32.6 dakika süre alırken 20.2 sayı, %39.3 3sayı, 4.0 ribaund, 3.6 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Birleşik Amerikalı kısa forvet hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Blatt, Brown, Phillip gibi önemli guardların yanına bir skorer daha eklemeyi başardı İsrail ekibi. Hücumdaki komple oyununun yanı sıra savunmaya da direnç getirecek Hill, bu sezon en beğendiğim isimlerden biriydi VTB Ligi’nde maalesef tüm EuroCup ve Şampiyonlar Ligi ekiplerimiz adına KAÇAN BÜYÜK BALIK oldu…

https://youtu.be/i3ySIDs8v2w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …