Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’in Yeni Şutörü Almanya’dan

ING Basketbol Süper Ligi‘nin yeni takımlarından Petkim Spor, şutörünü Almanya’dan getirdi.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim, son olarak Ludwigsburg forması ile izlediğimiz Thomas Wimbush ile anlaştıklarını açıkladılar.

Birleşik Amerikalı şutör hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.01 metre boyunda olan 26 yaşındaki solak forvet, bu sezon BBL’de 28 maçta ortalama 19.8 dakika süre alırken 11.5 sayı, %34.9 3sayı, 3.2 ribaund ile etkili olmuştu. Takımının final oynamasında önemli katkıları bulunan Wimbush, yarı final ikinci maçında Ulm karşısında 22 sayı, 12 ribaund ile double-double istatistiklerine imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …