Güncel Haberler

RESMİ: Petkimspor, Takımın Başına Kemzura’yı Getirdi

2020-21 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi‘nde mücadele etmesi kesinleşen Petkim Spor, takımı yönetecek yeni koçu açıkladı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim Kestutis Kemzura ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

50 yaşında olan Litvanyalı koç , bildiğiniz üzere iki sezon boyunca Daçka’da koç Blatt’ın yardımcılığını yapmış, Olympiakos’da da Blatt ile birlikte çalışmış ve onun ayrıldığı dönemde de geçici olarak başantrenörlük görevini yürütmüştü. Bu sezon da Bartzokas’ın yardımclığını yaptı Olympiakos’da.

Petkimspor’un ligde yer almasının resmi olarak kesinleşmesinin ardından artık prensip anlaşmasına vardığı isimleri de bir bir açıklaması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …