Güncel Haberler

Phoenix 8-0 Yapsa da Sezona Veda Etti!

NBA‘de fanusta oynanan normal sezon geri dönüş maçlarının en etkili takımı Phoenix Suns, rakibi Dallas Mavericks‘i 102-128 geçti.

Bu sonuçla fanusu 8-0 ile namağlup ünvanını koruyarak tamamladı Phoenix ama yine de bu performansları play-in bileti kapmalarına yeterli olmadı, normal sezonu 10. sırada tamamlayarak tatile çıktılar. Normal sezonu 7. sırada tamamlayan Dallas ise play-off turunda Clippers ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 27 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Dario Saric 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Cameron Johnson 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Cameron Payne 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Porzingis’den yoksun olan Dallas cephesinde ise Boban Marjanovic 18 sayı, 20 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Luka Doncic 18 sayı, 5 ribaund ve Justin Jackson 13 sayı, 2 ribaund ile diğer ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=C9-bph9dAkM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …