Güncel Haberler

Memphis, Milwaukee’yi Geçip Play-In Oynama Hakkı Kazandı (2 Triple-Double Birden)

NBA’de Batı’nın genç ve potansiyelli ekiplerinden Memphis Grizzlies, eksik rakibi Milwaukee Bucks‘ı 106-119’luk skorla geçerek son play-off bileti için play-in serisi oynama hakkı kazandı.

Normal sezonu 34 galibiyetle 9. sırada tamamlayan Grizzlies, yeni statü gereği son play-off bileti için 35 galibiyetle 8. sırada yer alan Portland ile 2 galibiyet elde edenin kazanacağı mini bir seri oynayacak. Ancak işleri çok zor olacak çünkü Portland seriye 1-0 önde başlayacağı için 2 kere üstüste kazanmaları gerekecek play-off bileti için.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’de Dilon Brooks 31 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Jonas Valenciaunas 26 sayı, 19 ribaund, 12 asist ve Ja Morant 12 sayı, 13 ribaund, 10 asist ile triple-double performansı sergilediler.

Ersan, Giannis, Hill, Matthews’un forma giymediği Bucks cephsinde ise Brook Lopez 19 sayı, 9 ribaund, Frank Mason 18 sayı, 4 ribaund, 8 asist, Donte DiVincenzo 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=Jh72_r3-wEs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …