Güncel Haberler

FLAŞ: Ormanspor’dan Kidd Bombası!

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden OGM Ormanspor, tanıdık bir forvetle anlaşmak üzere.

2017-18 Darüşşafaka forması ile EuroCup şampiyonluğuna da ulaşmış olan ve son olarak Avustralya’da Melbourne United forması giyen Stanton Kidd ile Sports TV’nin haberine göre büyük ölçüde anlaştılar.

2.02 metre boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, 14 maçta 17.9 dakika süre alırken 8.9 sayı, %40.7 3sayı, 3.7 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Daçka’dan sonra kariyeri istediği gibi ilerlemese de çok yönlü oyunu ile her takımda faydalı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Elbette özel bir skorer ya da yıldız değil Kidd ama hem ribaundlara verdiği katkı hem de savunmada birden fazla pozisyonu kapatabilmesiyle önemli bir parça. Ormanspor’da da tamamlayıcı rolde iyi işlere imza atacağını düşündüğüm gibi hem dış şut tehditi hem de atletizmi ile hücuma da derinli katacak, yeni opsiyonlar getirebilecek bir forvet. Ormanspor onu hem 3 hem de 4 numarada kullanacaktır.

Kariyerini yeniden bir üst seviyeye çıkarabilmek adına EuroCup şampiyonluğu yaşadığı ülkemize geri dönmesi doğru bir hamle olacaktır. Ormanspor da onun tecrübesinden doğru yararlanıp, mental olarak kendisine gelmesini sağlayabilirse takım olarak sınıf atlayabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=2rZwbuSNT9o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …