Güncel Haberler

Harden’sız Houston, San Antonio’ya Direnemedi

NBA‘de Batı’nın formda ekiplerinden ikisinin karşılaşmasında San Antonio Spurs, Harden’dan yoksun olan Houston Rockets‘ı beklendiği gibi zorlanmadan 105-123’lük skorla geçti.

Bu sonuçla Spurs 32 galibiyete ulaştı ve 8 ile 9. sıralarda yer alan rakipleri ile arasındaki farkı bir galibiyete indirdi ve play-off şansını sürdürdü. Houston ise 44 galibiyette kaldı ve 4. sıradaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de Keldon Johnson 24 sayı, 11 ribaund, 3 asist, DeMar DeRozan 23 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Jakob Poetl 14 sayı, 12 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Harden’dan yoksun Houston’da ise Russell Westbrook 20 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Jeff Green 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Ben McLemore 16 sayı (4-12 3sayı), 3 ribaund, Austin Rivers 13 sayı, 6 ribaund ve Chris Clemons 13 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=okdR7aaHZdY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …