Güncel Haberler

Basketbolseverlerin Oylarıyla Anadolu Efes’te Son 10 Yılın En İyi Takımı Seçildi

Basketbolseverlerin seçimiyle son 10 yılda Anadolu Efes forması giymiş olan oyuncular arasından Son 10 Yılın En İyi Takımı belirlendi.

Turkish Airlines Euroleague‘in resmi sitesinden yapılan açıklamada 3 hafta süren oylamanın ardından 2010-20 yılları arasında forma giyen oyunculardan oluşan en iyi takımın seçildiği açıklandı.

Son 2 sezondur Anadolu Efes‘de görev yapan Shane Larkin, 10 basketbolunun yer aldığı takımda en fazla oy alan isim oldu. Geride bıraktığımız sezon Bayern Munich karşısında kaydettiği 49 sayıyla Euroleague tarihinde bir maçta en fazla sayı atan oyuncu olmayı başaran Birleşik Amerikalı guard, yüzde 96.93 oyla 10 oyunculuk listenin başında yer aldı.

Son 10 yılın en iyi takımında Bryant Dunston yüzde 85,68, Vasilije Micic yüzde 83,12, Dario Saric yüzde 67,77 ve Cedi Osman yüzde 65,47 oyla ilk 5’e girdi.

Kadroda yer alan diğer oyuncular ise Krunoslav Simon (yüzde 54,22), Thomas Heurtel (yüzde 48,34), Adrien Moerman (yüzde 35,81), Tyler Honeycutt (yüzde 34,53) ve Chris Singleton (yüzde 28,39) oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …