Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Nanterre, Tecrübeli Skorer Buycks ile Anlaştı

7DAYS EuroCup D grubunda temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’un rakiplerinden olan Nanterre kadrosunu tecrübeli bir skorer ile güçlendirdi.

Dallas Moore’u Çin’e kaptıran Fransız ekibi, son olarak Olympiakos forması ile izlediğimiz Dwight Buycks ile yeni sezon için anlaştığını duyurdu.

1.91 metre boyunda olan 31 yaşındaki Birleşik Amerikalı sadece 3 Euroleague maçında takımın formasını giymiş 5.0 sayı, 1.3 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Birleşik Amerikalı guard, geçen sezon tam 5 yıldır uzak olduğu Avrupa’ya Çin’den dönmüş ve Olympiakos forması giymişti. Ama hiç iyi durumda olmadığını gösterdi. Özellikle hücumda kendinden beklentileri hiç karşılayamadı ve Moore’u kaybeden Nanterre’in de aradığı isim olduğundan emin değilim. Elbette EuroCup sahnesinde savunmalar Euroleague’den daha yumuşak olacak bu nedenle daha iyi performans sergileyebilir ama yine de sınırlı bir oyuncu olduğunu, doğru adresinin Çin olduğunu düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …