Güncel Haberler

Clippers, Zorlansa da Portland Engelini Geçmeyi Bildi

NBA‘de Batı’nın iddialı ekiplerinden Los Angeles Clippers, aynı konferanstaki dişli rakiplerinden Portland Trail Blazers‘ı zaman zaman zorlansa da 122-117’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Clippers 47 galibiyete ulaşarak 2. sıradaki yerini korurken, Portland ise 32 galibiyette kaldı ve 9. sırada, play-off potasının 1 adım gerisinde yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Harrell, Leonard ve Beverley’den yoksun olan Clippers’da Paul George 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, Landry Shamet 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Reggie Jackson 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Marcus Morris 15 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Blazers cephesinde ise C.J. McCollum 29 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile en skorer isim olurken, Damian Lillard 22 sayı (2-10 3sayı), 3 ribaund, 5 asist, Gary Trent 22 sayı (6-10 3sayı) ve Carmelo Anthony 21 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=1sl1udbLnIc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …