Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş, Ercan Osmani ile İmzaladı

Yeni sezonda genç ve potansiyelli bir takım kurmak isteyen Beşiktaş Sompo Sigorta, genç oyuncularla Teksüt Bandırma için yapmış olduğu anlaşmanın parçası olan bir isim ile de daha anlaştığını açıkladı.

Son olarak TBL ekiplerinden Bandırma Kırmızı forması giyen Ercan Osmani ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

2.06 metre boyunda olan 22 yaşındaki uzun forvet, bu sezon TBL’de 24 maçta ortalama 32.4 dakika süre alırken 20.7 sayı, %19.2 3sayı, 11.4 ribaund, 1.0 blok istatistikleri ile mücadele etmişti.

Arnavut vatandaşı olan ancak henüz milli takımda forma giymemiş olan Osmani’nin Türk vatandaşlığı için işlemleri devam ediyor. Sezon başına kadar işlemlerin tamamlanıp yerli statüsünde forma giyebileceği söyleniyor. Genç uzun, güçlü fiziği, boyalı alandaki etkinliği ve ribaundlardaki üst düzey katkısı ile TBL’nin en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Uzun forvet pozisyonu için neredeyse tüm silahlara sahip olan ve mobil bir uzun olan Ercan’ın en önemli eksisi dış şutlardaki eksisi. Bir üst seviyeye çıkıp BSL ve Avrupa’nın şampiyonluk kovalayan takımlarında oynayabilecek potansiyele sahip ama 3 sayı tehditini daha istikrarlı hale getirmesi gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …