Güncel Haberler

Kızıl Yıldız’ın 27 Yaşındaki Nijeryalı Uzunu Hayata Veda Etti!

Maalesef basketbol dünyası trajik bir haberle sarsıldı!

Kızıl Yıldız‘ın 27 yaşındaki Nijeryalı uzunu Michael Ojo, geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.

Nijeryalı uzun Sırbistan basınında yer alan haberlere göre bireysel antrenman yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ayrıca haberin detaylarında Ojo’nun daha önce bir kalp sorunu yaşamadığı da belirtiliyor.

Eurohoops’un haberine göre ise Ojo, bireysel antrenmanı Partizan bünyesinde gerçekleştirdiği sırada kalp krizi geçirdi. Sonrasında hemen hastaneye kaldırıldı ama zaten bu sırada hayat belirtileri göstermiyordu.

2017 yılında Sırbistan’a giden ve 2018’den bugüne kadar Kızıl Yıldız forması giyen Nijeryalı uzun, 2012-2017 yılları arasında da NCAA takımlarından Florida State forması giymişti.

Bu kadar genç yaşta aramızdan ayrılan Ojo’nun mekanının cennet olmasını diliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=aDXR9qDgnN8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …