Güncel Haberler

Devler TÜBAD Turnuvasıyla Sezona Hazırlanacak

Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı 2020 TÜBAD turnuvasında dev takımlarımız kozlarını paylaşacaklar.

Son yıllarda takımların seon öncesi hazırlıkları kapsamında en prestijli turnuvalardan biri olan TÜBAD tarafından düzenlenen turnuvada bu sezon iki Euroleague temilcimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko‘nun yanı sıra bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek 5 temsilcimizden ikisi Galatasaray Doğa Sigorta ile Darüşşafaka Tekfen de turnuvada yer alacaklar.

18-20 Eylül tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı turnuvada henüz eşleşmeler belli olmadı. Ama statü belli oldu. İlk maçları kazanan takımlar birincilik için mücadele edecekken kaybedenler ise üçüncülük için karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …