Güncel Haberler

Cedi: “Amerika Maçı Hiç Aklımdan Çıkmıyor.”

NBA‘de ülkemizi Cleveland Cavaliers forması ile başarılı şekilde temsil eden Cedi Osman NTVspor’da O Anın Hikayesi programına konuk oldu ve Türkiye Basketbol Milli Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cedi, ay-yıldızlı forma ile sahip olduğu gelecek hedeflerini paylaştı:

Milli formayı giymek benim için apayrı bir şey. Ben Makedonya’da doğdum ama benim bütün baba tarafım Türk. Bu yüzden ben de kendimi Türk olarak görüyorum ve bunu hep dile getiriyorum. Milli formayı giymek benim için çok büyük bir gurur. Yaz ayları geldiğinde özellikle çok mutlu oluyorum. O dönemlerde takım arkadaşlarımla birlikte oluyorum ve Milli formayı terletiyorum, bu da beni çok mutlu ediyor. Benim tabii ki de en büyük hedefim şampiyonluk kazanmak. Bunu başarabileceğimize inanıyorum çünkü çok yetenekli bir takımımız var.

NTVspor

Daha sonra 2019 yazında ülkemizin katıldığı Dünya Kupası’nda oynanan Türkiye – Amerika maçı hakkında konuştu genç yıldız:

Amerika maçı hep aklımda var. Tabii ki de çok üzülmüştüm. Maçtan sonraki tepkiler de biraz fazla oldu. İnsanlar normal olarak tepki gösteriyor anlıyorum ama inanın onlardan hiçbiri benden daha üzgün değildi. Çok da iyi oynamadığım bir maçtı aslında bence. Sonlara doğru biraz toparlamıştım ama maç boyunca biraz tutuktum. O iki faul atışını soksaydım büyük ihtimalle maçı kazanacaktık. Bir tarih yazabilirdik, bu fırsatı elimizden kaçırdık. İnanıyorum ki tekrar böyle bir fırsat elimize geçecektir. Yetenekli bir takımız, iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum.

NTVspor

Adının Star Wars’taki Jedi’lara benzemesi sebebiyle sık sık benzetmelere maruz kalan Cedi Osman, efsanevi film serisi hakkında ise yorumlarını şöyle dile getirdi:

Star Wars’ı ben izlemedim. Bir ara izlemeye çalıştım ama çok bana hitap etmedi. Özellikle son dönemlerde ne kadar Star Wars izlememiş olsam da sürekli hakkında bir şeyler okumaya çalışıyorum. İsmim ile alakalı birçok şaka yapılıyor bu konuda. Bir gün elbet izlerim.

NTVspor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …