Güncel Haberler

Bayern Munich’in Gündeminde Granger Var

Koç Trincheri yönetiminde Bayern Munich, kadrosunu tecrübeli bir guard ile güçlendirmek istiyor.

Kirolbet Baskonia ile 3 yıllık kontratı sona eren ve serbest kalan Jayson Granger, Eurohoops’a göre Alman ekibinin gündeminde olan isim.

30 yaşında olan 1.89 metre boyundaki Uruguaylı oyun kurucu, bu sezon yaşadığı aşil sakatlığından dolayı hiç katkı veremedi. Ama Uruguaylı oyuncunun sağlıklı olduğunda ne kadar faydalı olduğunu geçtiğimiz sezonlardan biliyoruz. Savunması, deliciliği ve el yakan topları yüksek yüzde ile kullanması ile skorer özellikleri ön planda olan, bunun yanında lider kimliğine sahip, takımını derleyip toplayan bir guard. Ancak yaşadığı önemli sakatlığın da etkisiyle artık Euroleague sahnesinde takımının as guardı olabilecek seviyede değil.

Bayern’de koç Trinchieri’nin mentörlüğünü iyi kullanıp, yeniden yapılanan takımın ağabeyi, lideri konumunda kendisini kanıtlayabilirse, yeniden Euroleague seviyesi için yeterli olduğunu gösterebilir. Tabi asıl önemli konu bu kritik ve zorlu sakatlığın ardından rehabilitasyon süreci nasıl geçti, performansının ne kadarını ortaya koyabilecek… Bu açıdan da riskli bir hamle olacak Alman ekibi açısından.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …