Güncel Haberler

Afyon, 3 Yerli İsimle Söz Kesti

Yeni sezon için transfer hamlelerine başlayan ING Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, 3 yerli isimle prensipte anlaştı.

Sports TV’nin haberine göre geçen sezon Türk Telekom forması ile izlediğimiz Şafak Edge, Bahçeşehir Koleji forması giyen Doğan Şenli ve geçen sezon Darüşşafaka Tekfen‘den kiralanan Sinan Sağlam ile yeni sezon için prensip anlaşmasına vardılar.

1.88 metre boyunda olan 28 yaşındaki Şafak, bu sezon BSL’de 22 maçta ortalama 11.9 dakika süre alırken 2.6 sayı, 1.2 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 maçta ortalama 12.3 dakika sahada kalırken 1.8 sayı, 1.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

2.05 metre boyunda olan 28 yaşındaki Doğan ise BSL’de 18 maçta ortalama 8.7 dakika süre alırken 1.8 sayı, 2.3 ribaund ve Europe Cup’da ise 8 maçta ortalama 7.3 dakika sahada kalırken 2.0 sayı, 1.6 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

1.98 metre boyunda olan 22 yaşındaki Sinan ise BSL’de 19 maçta ortalama 7.6 dakika süre alırken 2.1 sayı, 1.7 ribaund ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …