Güncel Haberler

RESMİ: Monaco’dan Inglis Takviyesi Geldi

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan AS Monaco, forvet rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Son olarak Strasbourg forması ile izlediğimiz atletik 4 numara Damien Inglis ile yeni sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

2.06 metre boyunda olan 25 yaşındaki Inglis bu sezon Fransa JeepElite Pro A’da 23 maçta ortalama 26.1 dakika süre alırken 11.0 sayı, %34.4 3sayı, 5.4 ribaund, 3.0 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 14 maçta ise ortalama 25.1 dakika süre alırken 8.5 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 3.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Atletik özellikleri, şut tehditi ve açık alandaki etkinliği ile EuroCup sahnesinde koç Mitrovic ile yeniden yapılanan Monaco’nun önemli parçalarından biri olacağını düşünüyorum. Özellikle işin savunma tarafında 3, 4 ve gerektiğinde 5 numaraların bile karşısında, arkasında durabilmesi onu değerli bir görev adamı yapıyor. Ribaundlar konusunda takımına verdiği katkı da hiç yabana atılır seviyede değil. Takımın oyun kurucusu Bost ile de aralarında yakın bir arkadaşlık var, bu nedenle takıma adaptasyonu da sorun olmayacaktır. Özetle 4 numarada koç Mitrovic’in en güvendiği isimlerden biri olacak Inglis.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …