Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka Skorer Forvet Gulley ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Darüşşafaka Tekfen, mütevazi bir bütçe ile yola çıkıyor olsa da başarılı hamlelere devam ediyor.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim, son olarak Galil Gilboa forması giyen Jarmar Gulley ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Birleşik Amerikalı 3 numara hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Daçka’mız 29 yaşındaki Amerikalı kısa forvet Jarmar Gulley ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

5 senelik üniversite kariyerinin ardından 2014 yılında Lüksemburg Ligi ekiplerinden Musel Pikes’a transfer olan Gulley, burada geçirdiği 4 sezon boyunca takımının en skorer ismi oldu. 2018 yılında İsrail 1. Ligi ekiplerinden Maccabi Ra’anana’ya transfer olan 1.96 boyundaki oyuncumuz, burada da gösterdiği performansla normal sezonun MVP’si seçildi. Geçtiğimiz sezonu Israil Winner League’de geçiren Gulley, gösterdiği performansla İsrail’de dikkatleri üzerine çekti. Çıktığı 21 maçta 19 sayı, 6 ribaund, 4.3 asist ve 1.8 top çalma ortalamalarıyla oyanayan Gulley verimlilik kategorisinde de 23.9 gibi yüksek bir ortalamayla ligi bu kategoride üçüncü sırada tamamladı.

Darüşşafaka Tekfen Ailesi’ne hoş geldin Jarmar!

Darüşşafaka Resmi Web Sitesi

29 yaşında olan 1.96 metre boyundaki tecrübeli forvet, bu sezon askıya alınana kadar 21 maçta ortalama 31.7 dakika süre alırken 18.8 sayı, %31.1 3sayı, 6.0 ribaund, 4.3 asist, 1.8 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …