Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Ludwigsburg’un Yıldız Skorerini Kaptı

Koç Mitrovic’i göreve getirerek 7DAYS EuroCup sahnesinde iddialı bir takım kurmak isteyen AS Monaco, kadrosunu tecrübeli bir skorer ile güçlendirdi.

Daha önce ülkemizde Afyon forması da giymiş olan ve Ludwigsburg ile Almanya’da final oynama başarısı gösteren ve final turnuvasının MVP’si seçilen, sizlere daha önce anlaştıklarını ilettiğim, Birleşik Amerikalı skorer Marcos Knight ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Tecrübeli skorer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.88 metre boyunda olan 30 yaşındaki skorer guard BBL’de yer aldığı 26 maçta ortalama 29.5 dakika süre alırken 16.5 sayı, %34.4 3sayı, 5.9 ribaund, 3.2 asist, 1.5 top çalma istatistikleri ile katkı vermiş, takımının finale yürümesinin baş mimarlarından biri olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …