Güncel Haberler

RESMİ: Brescia, Uzununu Kızıl Yıldız’dan Kiraladı

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Brescia, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bonservisi Kızıl Yıldız‘da olan ve bu sezon Astana‘da kiralık olarak forma giyen Dusan Ristic, yeni sezonda bu kez İtalyan ekibinde kiralık olarak oynayacak.

Ristic hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. EuroCup sahnesinde kendisini gösterebilmek için iyi bir fırsatı olacak Brescia ile. Yanında Cline gibi dış şut tehditi de bulunan bir uzun forvetle oynayacağı için iç-dış dengesini birlikte iyi kuracaklarını düşünüyorum.

2.14 metre boyunda olan 24 yaşındaki Sırp uzun, VTB Ligi’nde Astana forması ile 15.7 sayı, 10.9 ribaund, 1.9 asist, 22.3 verimilik puanı ile dikkatleri üstüne çekmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=q7BcUVUNjEQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …