Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv de Hankins ile İlgileniyor

Yeni sezon öncesi uznu takviyesi yapmak isteyen Maccabi Tel Aviv de piyasadaki favori isimlerden biriyle görüşmelere başladı.

Nymburk ile başladığı sezonda Maccabi Rishon forması ile de başarılı bir performans sergileyen Zach Hankins ile ilgileniyorlar IsraelHayom’un haberine göre.

Hatırlayacağınız üzere sizlere daha önce Zalgiris Kaunas’ın da Birleşik Amerikalı uzun ile ilgilendiğini iletmiştim.

Hankins hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Hem Black ile hem de Reynolds ile yollarını ayıran Maccabi, 5 numaraya takviye yapmak istiyor. Ellerinde Hunter ve Acy gibi atletik isimler olduğu için koç Sfairopoulos bu kez 5 numaraya daha fizikli farklı bir uzun eklemek istiyor. Hankins’in boyalı alandaki etkinliği ile Maccabi’ye hem hücumda hem de savunmada çeşitlilik getireceğini düşünüyorum.

2.11 boyunda olan Birleşik Amerikalı uzun Nymburk ile Şampiyonlar Ligi’nde 16 maçta ortalama 21.9 dakika süre alırken 11.1 sayı, 6.8 ribaund, 2.3 blok ve Rishon ile Winner Ligi sahnesinde ise 9 maçta ortalama 24.9 dakika süre alırken 12.8 sayı, 7.2 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …