Güncel Haberler

RESMİ: Brescia, Eski Galatasaraylı ile Kadrosunu Güçlendirdi

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘daki İtalya LegaBasket Serie A ekiplerinden biri olacak Brescia, uzun rotasyonuna tanıdık bir ismi kattı.

Son 3 sezon boyunca Hapoel Holon forması ile izlediğimiz eski Galatasaraylı uzun forvet T.J. Cline ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı 4 numara bu sezon Winner League’de 21 maçta ortalama 29.1 dakika süre alırken 12.9 sayı, %38.8 3sayı, 6.4 ribaund, 3.1 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 14 maçta ortalama 26.3 dakika sahada kalırken 10.1 sayı, %33.3 3sayı, 5.4 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Cline, yüksek basketbol IQ’su, topu yere vurabilmesi, birebirde adam eksiltebilmesi, 3 sayı tehditi ve savunmada da her geçen gün gelişen performansı ile Holon’da iyi bir performans sergiledi, tecrübe kazandı. Artık sadece potadan uzakta değil, potaya yakın da etkili olabileceğini gösterdi. Özetle Cline, potansiyelini artık sahaya yansıtmaya başladı. Her geçen gün gelişimini sürdürüyor ve artık komple bir hücum silahı olmaya çok yaklaştı. Bakalım İsrail’deki yumuşak basketbolun ardından Serie A’da ve EuroCup’da da bu potansiyelini yansıtabilecek mi, merakla takip ediyor olacağım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …