Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, Abalde ile Yolların Ayrıldığını Açıkladı (Real Madrid ile İmzalaması Bekleniyor)

Valencia, yaz döneminin en çok konuşulan transferlerinden biri olan Alberto Abalde için ilk adımı attı ve resmi olarak milli oyuncu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi Abalde ile Real Madrid prensipte anlaşmıştı. İspanyol devi bu transferi sonlandırabilmek, Abalde’yi serbest bırakabilmek için Yarasalar’a tam 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Şimdi Real Madrid’in resmi açıklamayı yapması, Abalde ile 5 yıllık kontrat kontrat imzaladığını duyurması bekleniyor.

İspanyol kanat oyuncusu hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 24 yaşındaki Abalde, bu sezon Valencia ile 23 Euroleague maçında forma giyen Abalde, 7.8 sayı, 4.0 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Halihazırda Liga Endesa final turnuvasında da Valencia forması giyen Abalde, 22 Haziran’da Real Madrid karşısına çıkmış ve 23 dakika sahada kaldığı maçta 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist istatistikleri ile göz doldurmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …